A diferència de la manifestació del 8 d'octubre, on el PSC va assistir-hi amb un perfil baix i sense una crida oficial a anar-hi, aquest diumenge les coses seran diferents. El primer secretari Miquel Iceta, la primera secretària adjunta Núria Marín i el secretari d'Organització Salvador Illa encapçalaran la representació socialista a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana a Barcelona.

Sota el lema 'Tots som Catalunya', l'entitat civil unionista ha convocat una concentració aquest diumenge a les 12 del migdia al passeig de Gràcia de Barcelona, per "defensar la llibertat i la democràcia". Des de SCC sostenen que "la democràcia és representativa i, per això, s'ha de buscar una solució per tots els ciutadans de Catalunya".

En la manifestació del passat 8 d'octubre a la plaça d'Urquinaona, els socialistes catalans no van cridar oficialment a manifestar-se. El màxim dirigent del partit va ser el secretari d'Organització, Salvador Illa, que aquest diumenge tornarà a representar el PSC a la convocatòria de SCC.