El líder del PSC a Badalona, Àlex Pastor, ha explicat avui en una roda de premsa que el grup valorarà una moció de censura contra l'actual alcaldessa, Dolors Sabater. Per definir els passos a seguir, durant els pròxims dies el partit realitzarà una consulta entre els aproximadament 500 militants de la ciutat.

Pastor, que ha comparegut acompanyat dels altres dos regidors de la formació, ha argumentat la decisió al·legant que l'alcaldessa no ha respectat els acords pactats i que s'ha dedicat més al "procés" que a la ciutat. Els socialistes consideren que el govern de Guanyem "ha fracassat" i asseguren haver pres aquesta decisió per "coherència i responsabilitat". Tanmateix, el PSC no ha concretat el calendari de la consulta ni la pregunta.

La moció de censura comptaria amb el suport de C's i el PP que, conjuntament amb el partit socialista, sumarien 14 regidors. La setmana passada, el líder del Partit Popular badaloní, Xavier García Albiol, ja va anunciar que cediria l'alcaldia de Badalona al PSC si aquests feien caure l'actual alcaldessa.