Primàries Barcelona va acordar la setmana passada impulsar una candidatura de "bloqueig" de cara a les pròximes eleccions espanyoles del 10 de novembre. Aquest divendres s'ha posat en marxa el procés de primàries per escollir els candidats que formaran la llista que es presentarà al Congrés. 

"Comencen les primàries de la Candidatura Independentista de Bloqueig", ha anunciat Jordi Graupera, que va encapçalar la llista de Primàries a les passades eleccions municipals:

Qui vulgui participar en aquest procés de primàries haurà d'escollir dos candidats d'entre els 27 que, segons explica Graupera, "han decidit fer un pas endavant per dir 'no' a l'Estat espanyol, i sí al que decideixin els votants".

Aquesta candidatura de bloqueig només tindria tres punts en el programa: “votar no a tota investidura i pressupostos; consultar amb els electors, via votació electrònica, totes les altres votacions al ple del Congrés; i destinar les subvencions que l'Estat atorga als grups amb representació a un fons al servei dels represaliats”.