Primàries Barcelona no ha aconseguit els avals suficients per presentar-se a les eleccions espanyoles del proper 10 de novembre. Tal i com han anunciat al seu compte de Twitter, Primàries s'ha quedat "a menys de 500 avals per presentar la Candidatura Independentista de Bloqueig".

El passat 26 de setembre, Primàries va impulsar una candidatura de "bloqueig" de cara a les pròximes eleccions espanyoles del 10 de novembre però, finalment, no s'hi podrà presentar. 

La formació ha apuntat que té "el deure de posar sobre la taula en cada elecció les idees que cap dels partits està disposat a defensar" i, ha subratllat que, "tot i  proposar-los l’únic mètode que fa possible la diversitat i la concentració de la força de l’independentisme", la seva proposta no ha triomfat.

Un total de 3.000 persones van votar al procés per triar els candidats de Primàries Barcelona però no van ser avals suficients. Si més no, asseguren que "aquesta experiència ha servit, entre d’altres coses, per oferir un espai lliure sense controlar la ciutadania i continuar articulant un moviment nacional de cara a les properes eleccions".