El servei de seguretat de la presó de Soto del Real ha retornat a Catalunya Religió el resum informatiu setmanal que aquesta publicació fa arribar des de fa mesos a Oriol Junqueras, Josep Rull, Jordi Turull i Quim Forn. "No pasa controles de seguridad", diu als sobres retornats. El contingut "insegur" és un resum imprés de les informacions d'aquesta web, referència catalana en informació religiosa.

Aquests resums es fan arribar als presos des que eren a Lledoners "i mai no va passar res", ha explicat el director de Catalunya Religió, Jordi Llisterri. "Sé que les rebien perquè vaig rebre algunes respostes d'agraïment". Quan els van traslladar a Soto del Real, la publicació va decidir mantenir la tramesa. 

"Aquesta és la primera devolució de dos enviaments. Dins del sobre només hi ha paper imprés, un resum que fem en pdf i enviem cada setmana als amics que fan una aportació econòmica al portal. Fem una impressió de copisteria per poder-los enviar en paper a alguns dels presos", ha dit Llisterri.