Adéu al llaç groc il·luminat i a la pancarta que demanava la llibertat pels presos polítics de l'Ajuntament de la Garriga. Aquesta nit, un grup de quatre encaputxats s'ha dedicat a retirar tots aquests símbols de la façana del consistori. 

Els encaputxats només han deixat el cartell de "Volem acollir" de Casa Nostra, Casa Vostra, però tot el que tenia a veure amb el procés judicial contra els Jordis, els consellers i Carme Forcadell s'ho han emportat.

Com es pot veure a les fotos compartides pel propi ajuntament, els encaputxats s'han pujat a una espècie de bidó i, amb un pal llarg, han retirat els símbols que demanen la llibertat dels presos polítics. 

L'alcaldessa del municipi, Meritxell Budó, ja ha rebut desenes de mostres de suport, entre elles, de la portaveu del PDeCAT, Maria Senserrich, que ha titllat aquesta actitud de "tot el suport davant aquestes actituds totalment condemnables i reprovables".

El director de comunicació del Govern, Jaume Clotet, també s'ha lamentat que "aquesta nit uns totalitaris, com sempre covardament encaputxats, amb nocturnitat i amb actitud fatxenda, han vandalitzat l'Ajuntament de la Garriga" i s'ha qüestionat que "qui són els violents".

I no només això. El CDR de la Garriga ja ha avisat que "per cada llaç i pancarta que arrenqueu, en posarem mil més" i ha volgut deixar clar que "el vostre tarannà només entén de destrucció".

Segons es pot veure a Twitter, a més, diverses persones haurien presenciat l'acte vandàlic.

L'Ajuntament de la Garriga està governat pel PDeCAT i la seva alcaldessa és, a més, la vicepresidenta de la Diputació de Barcelona.