Un error el pot tenir tothom, això és clar, però a vegades hi pot haver el dubte de si es tracta d'un error o d'un fet intencionat. Això és el que es pregunten molts dels que aquest divendres al matí estaven veient el programa La Hora de la 1 de TVE quan el seu presentador, Marc Sala, ha volgut donar pas a una companya perquè expliqués a l'audiència les declaracions que l'advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, ha fet aquest matí indicant que "Puigdemont està disposat a tornar i que el detinguin, però no podran impedir que sigui president".

El presentador del programa dona la notícia amb una curiosa imatge de fons; la d'una presó. No se sap si es tracta d'un fet premeditat o d'un simple error, però la imatge s'ha pogut veure durant uns segons tal com s'aprecia al vídeo que, per cert, el programa ha compartit al seu compte d'X (antic Twitter). 

Les protestes a les presons catalanes?

Marc Sala explica el que ha dit l'advocat de Boye sobre que "Puigdemont podria ser el candidat de Junts", i afegeix "fins aquí res nou", però destaca que "assumiria totes les conseqüències de tornar a Espanya fins i tot si no s'apliqués l'amnistia", en referència a una possible detenció. Un cop dona pas a la seva companya, que es troba a la plaça Sant Jaume de Barcelona, la imatge de la presó desapareix. A què es deu doncs l'error? és un descuit ja que la notícia anterior era la de les protestes d'aquest divendres a diverses presons catalanes per la mort d'una treballadora en mans d'un pres? o bé s'ha fet expressament? No ho podrem saber.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic