Els dos ultres detinguts per apallissar un manifestant independentista han ingressat a la presó per ordre del jutge de guàrdia, la qual cosa eleva a 30 el total d'empresonats pels disturbis de l'última setmana arran de la condemna als líders del procés.

Segons han informat fonts judicials, els ultres, Marc R., de 20 anys i veí de Premià de Mar, i Francesc Xavier V., de Badalona, de 24, van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra divendres passat, un dia després de l'agressió al manifestant independentista.

Tots dos detinguts estan acusats d'haver participat en la brutal pallissa a un manifestant independentista que va ser acorralat per una desena d'ultres, que el van agredir a puntades de peu, cops de puny i cops amb un objecte contundent.

Els Mossos mantenen oberta una investigació per localitzar i detenir la resta d'autors de l'agressió, els quals s'havien desplaçat a l'Eixample per rebentar una manifestació en contra de la condemna del procés després de concentrar-se a la plaça Artós de Barcelona.