Els Mossos d'Esquadra han informat de la detenció de dues persones vinculades presumptament amb la brutal agressió d'un antifeixista aquesta passada nit al carrer Rosselló. Els sospitosos han estat identificats a través del vídeo que ha circulat per les xarxes socials. 

El jove va resultat ferit a la cara a la cruïlla entre els carrers Balmes i Rosselló. L'agredit va ser ajudat per uns joves que passaven per la zona i que van aconseguir apartar els agressors, que formaven part del grup d'extrema dreta que es van concentrar a la plaça Artós i que després van recórrer l'Eixample de Barcelona.

L'agressió va passar a quarts de deu de la nit, mentre els Mossos d'Esquadra, que no anaven reforçats per la policia espanyola, estaven pendents dels grups antifeixistes que pujaven Rambla Catalunya.

Almenys una desena d'ultres van colpejar amb pals i van donar diverses puntades de peu al jove antifeixista. La pallissa va ser enregistrada per diferents persones a través de les xarxes socials, fet que ha permès identificar els autors de l'agressió.