El president del Parlament de La Rioja, el socialista Jesús María García, ha afirmat a Twitter, a títol personal, que "ha arribat l'hora" que "Felip VI es desmarqui públicament d'aquesta dreta feixista o potser sigui el moment que Espanya es pronunciï sobre el seu futur a les urnes".

García, en el seu compte personal en aquesta xarxa social, s'ha pronunciat d'aquesta manera en un tuit aquest dimarts, amb referència al debat d'investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol. També ha assegurat que "la dreta utilitza constantment el Rei contra la democràcia" i ha defensat que "contra els diputats feixistes... vots socialistes".

García ha al·ludit als qui "envien missatges als diputats del PSOE perquè no votin un govern socialista amb el suport de separatistes" i ha qüestionat "per què no se'ls enviaven als diputats del PP i Ciutadans fa unes setmanes", ja que "amb la seva abstenció haguessin evitat els separatistes".

Des del Parlament de La Rioja han indicat aquest dimecres a Efe que García va publicar aquest tuit a títol personal, en un compte propi i no com a president de la Cambra regional.