La premsa espanyola conservadora celebra com una gran victòria l'acte del PP d'aquest diumenge a la plaça Felip II de Madrid. Una convocatòria que, segons els organitzadors, ha congregat 65.000 persones i, segons la delegació del govern espanyol a Madrid, ha reunit 40.000 persones.

🔴 Acte del PP a Madrid contra l’amnistia, DIRECTE

"El PP desborda el carrer contra la 'cacicada' de l'amnistia", amb aquest titular en majúscules obre El Mundo la seva versió digital. L'ABC tampoc no es queda curt. "El PP llança un crit multitudinari contra l'amnistia i critica la 'indignitat' de Sánchez", aquesta és la fórmula triada pel diari espanyolista per obrir la seva edició web. Un titular que acompanyen amb un subtítol que dona la xifra de persones proporcionada pel PP: "Més de 60.000 persones inunden els carrers de Madrid per donar suport a Feijóo i clamar contra la 'cacicada' del possible pacte del PSOE i els independentistes".

La Razón no només ha optat per cobrir la notícia de l'acte del PP a Madrid amb un titular d'allò més potent, sinó que també ha triat una fotografia d'una ofensiva pancarta que s'hi ha pogut veure per il·lustrar la notícia. La pancarta en qüestió diu "Puigdemont, a la presó. Sánchez, a la merda!". I el titular és "Clam a Madrid contra l'amnistia i per la igualtat de tots els espanyols". Un titular que va acompanyat d'un subtítol que recull les proclames més llançades en l'acte del PP. "Milers de persones es concentren a la plaça de Felip II al grit de 'Sánchez dimissió' i 'Puigdemont a presó'", diu el subtítol.

La notícia sobre l'acte del PP a Madrid també encapçala el web d'El Español. "El PP reuneix desenes de milers de crítics contra l'amnistia al seu míting més nombrós en tres dècades", titula. I subtitula: "Feijóo, en el preludi de la seva investidura, congrega més de 40.000 persones: 'Costant-me el que em costi, encara que em costi la presidència del Govern, defensaré que Espanya és un conjunt de ciutadans lliures i iguals'.

El Confidencial, també amb l'acte del PP com a notícia principal, titula: "Feijóo desborda el seu acte a Madrid i acusa Sánchez de promoure la 'impunitat' del procés". Un titular que acompanya amb el següent subtítol: "El PP clama unit contra un Sánchez 'sense principis' i reforça el lideratge de Feijóo a només dos dies que arrenqui la seva investidura fallida. Aznar, Rajoy, Ayuso i Almeida donen suport al president popular: 'És la veu de la dignitat'".