L'economista Xavier Sala-i-Martín ha preguntat a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, després que ha anunciat que li han detectat coronavirus, si "la casta" i les persones famoses tenen prioritat a l'hora de passar per un test. Sala-i-Martín ha recollit una queixa que s'ha vist repetidament a la xarxa.

"Potser m'equivoco però em fa la impressió que proporcionalment hi ha molta gent famosa infectada. No deu ser que als famosos se'ls fa el test amb més facilitat? Nota: si això fos cert, això voldria dir que hi ha molta gent infectada i no detectada (perquè no han passat pel test)", ha indicat.

"Nota 2: s'està donant a la casta un tracte privilegiat amb els tests? A ministres, reis i gent famosa se'ls administren tests que no s'administren als altres? Si és així, per què? Algú (com per exemple la ministra d'Igualtat) hauria d'explicar aquesta desigualtat", ha afegit.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat