El líder del PP en l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha criticat que l'ANC hagi repartit fullets a favor de la independència a les cues de l'aeroport del Prat, així com la gestió de les infraestructures a Catalunya: "Segons el seu argument, la vaga de metro i Bicing ens deuria fer més espanyols, oi?", ha ironitzat.

"L'independentisme manipula, distorsiona i falseja", ha criticat Fernández en diversos apunts a Twitter, en els quals no ha citat explícitament la ANC, que ha sostingut als seus fullets que Eulen gestiona 27 aeroports però només fa vaga en el de Barcelona.

En un altre apunt a Facebook, el dirigent popular ha demanat implicació al govern central i, a la Generalitat, que intervingui "i no es limiti a atiar l'independentisme, que pretén treure profit de la vaga". Fernández ha advertit que "els usuaris no poden ser ostatges del conflicte laboral" de l'aeroport, i ha demanat exigència al govern central, mediació a la Generalitat i responsabilitat a l'empresa i sindicats.

"Pensem en la gent atrapada en plenes vacances i en la seva il·lusió de fer-les i no a polititzar-ho tot", ha exigit Fernández, que ha assenyalat que aquesta vaga confirma que els usuaris són els que en paguen les conseqüències, com assegura que va passar amb les de metro i Bicing.