La multitudinària manifestació de Societat Civil Catalana (SCC) d'aquest diumenge a Barcelona per la unitat d'Espanya aplega dirigents del PP, de Cs i del PSC, entre els milers de participants.

Del PP destaquen la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat; el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo; la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes; el líder a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández; els dirigents Javier Arenas i Andrea Levy, i l'expresident de les Balears José Ramón Bauzá.

Entre els membres de Cs destaquen el seu president, Albert Rivera, la líder a Catalunya i portaveu del partit, Inés Arrimadas, i els també dirigents de la formació Fernando de Páramo, José Manuel Villegas i Carlos Carrizosa.

El màxim representant del PSC és Salvador Illa, el secretari d'organització dels socialistes catalans -que, a diferència de PP i Cs, no hi ha acudit com a partit, encara que la formació va animar per carta els militants a acudir-hi.

A més a més, s'hi ha pogut veure el secretari segon de la mesa del Parlament, David Pérez (PSC), i, en una de les primeres files rere la capçalera, l'exministre Celestino Corbacho (PSC).

Entre la resta de persones destacades, hi ha el Premi Nobel de Literatura Mario Vargas Llosa i l'expresident del Parlament Europeu Josep Borrell (PSC), que són els que parlaran al final del recorregut.

També hi ha el president de la Cambra de Comerç d'Espanya i de Freixenet, Josep Lluís Bonet, l'exfiscal Carlos Jiménez Villarejo i el president de SCC, Mariano Gomà, al costat d'altres dirigents de l'entitat.