El Partit Popular ha denunciat l'aparició aquest dimarts als carrers de la localitat biscaïna d'Erandio pintades realitzades contra el PP, que apareix en el centre d'una diana, juntament amb lemes a favor d'ETA.

La presidenta dels populars de Biscaia, Raquel González, ha assenyalat, a través de Twitter, que, "mentre el PSOE calla i atorga, el PNB equipara a demòcrates amb proetarres, i els altres socis de Sánchez, els bildutarras, tornen a temps negres i encoratgen l'assetjament a constitucionalistes".

A més, s'ha adreçat directament al portaveu del PNB al Congrés dels Diputats, Aitor Esteban, per preguntar-li si considera que aquesta pintada a Erandio contra el PP també és "merescuda per provocar".

González s'ha referit, d'aquesta forma, a les declaracions realitzades aquest dilluns passat pel candidat jeltzale, que va considerar que Vox, Ciutadans i l'entorn de l'esquerra abertzale "van buscar la foto" dels incidents a Euskadi del passat cap de setmana, i que les formacions de Santiago Abascal i Albert Rivera, volien "provocar una mala imatge" del País Basc.