Ara sí que sí que l'estiu està sentenciat. Aquest dilluns els nens i nenes tornaran a l'escola i les portades ja s'estan preparant per aquest començament de curs. Ara bé, per tornar a les aules només s'hi preparen les portades dels diaris catalans, els espanyols porten la trama Kitchen.

El Mundo assegura que l'expresident Mariano Rajoy està "molt tranquil" amb el cas Kitchen. El diari diu això però, al mateix temps, l'assenyala directament destacant que "Jorge Fernández mai feia res sense que ho sabés Mariano Rajoy".

A la portada també s'hi poden veure unes fotos d'un motorista que, a primer cop d'ull, semblen instantànies captades per una càmera de trànsit. Però si es mira la lletra petita es pot llegir que es tracta d'"imatges inèdites sobre com operava la xarxa, fetes pel xòfer abans de canviar de bàndol i sembrar la por a Interior".

EL MUNDO 13 setembre

El País obre la seva edició dominical amb una amenaça que farà que a més d'un dirigent del PP se li posi malament el cafè. La Kitchen s'apodera de la portada que destaca una advertència del Secretari d'Estat de Seguretat el 2013, Francisco Martínez: "Explicaré al jutge tot el que sé".

EL PAIS 13 setembre

Per la seva banda, La Razón assegura saber l'origen de la trama Kitchen i l'atribueix a la "guerra" entre Soraya Sáenz de Santamaría i María Dolores de Cospedal.

A més a més, el diari comparteix una fotografia de grans dimensions de l'Eduardo; un extreballador del sector farmacèutic que s'ha fet voluntari per provar la vacuna contra la Covid-19. L'Eduardo, com no podia ser d'una altra manera tractant-se d'aquest mitjà, llueix una mascareta amb la bandera espanyola. 

LA RAZON 13 setembre

L'ABC prefereix no carregar contra el PP i fer-ho contra el govern espanyol. Ni rastre de la Kitchen en aquesta portada que acusa l'executiu de Pedro Sánchez de no comunicar totes les morts per coronavirus; 24.000 més que les oficials, segons l'ABC​.

ABC 13 setembre

I tornem a l'escola!. Aquest curs estarà marcat per la pandèmia del coronavirus i El Periódico ho sap. "Muchos nervios", titula el rotatiu al mateix temps que comparteix la imatge d'una noia que començarà l'ESO i que, precisament, fa cara d'estar encantada de tornar a l'escola. Sembla que nervis és l'últim que sent. 

EL PERIODICO 13 setembre

La Vanguardia opta per recordar el temps que fa que els més menuts no entren a les aules: mig any. La imatge del dia és la de dues professores, equipades amb mascareta, dibuixant un mural per rebre els seus alumnes aquest dilluns.

LA VANGUARDIA 13 setembre

Finalment, El Punt Avui també destaca els nervis per la tornada a l'escola: "Famílies i docents, inquiets pel possible tancament de centres escolars". De la mateixa manera, subratlla que el Govern defensa l'escola presencial.

S'haurà de veure si els nens poden completar el curs a les aules o bé han de tornar a la 'teleescola' del confinament.

AVUI 13 setembre