El copresident de l'Integrup sobre Catalunya al Parlament de Suïssa, el diputat socialista Mathias Reynard, ha expressat tot el seu "suport" a la diputada de la CUP Anna Gabriel, que és a Ginebra. En una piulada a Twitter, Reynard ha dit que "la Suïssa dels Drets de l'Home i la democràcia directa" ha de ser "un lloc segur" per a Gabriel.

"Tot el meu suport a Anna Gabriel, que està actualment a Ginebra. A Espanya, s'enfronta al risc de 30 anys de presó. El seu crim? Haver defensat el dret a votar a Catalunya", ha explicat Reynard en la seva piulada. El diputat socialista ha viatjat a Catalunya en algunes ocasions per observar de primera mà la situació política al país.

A la defensa de Gabriel, s'hi ha sumat la regidora a l’Ajuntament de Ginebra Amanda Gavilanes, que a més apareix amb un llaç groc a la seva fotografia de perfil. La regidora ha defensat Gabriel en una piulada: "Tot el meu suport a Anna Gabriel i a tots aquells que són empresonats i s’enfronten a la justícia per haver defensat les seves conviccions!".

La regidora ha defensat Gabriel en una piulada: "Tot el meu suport a Anna Gabriel i a tots aquells que són empresonats i s’enfronten a la justícia per haver defensat les seves conviccions!".