Fins a sis agents de la Policia Nacional s'han presentat aquest dijous durant una gravació d'una de les escenes del programa El Intermedio de La Sexta, en el qual l'humorista Joaquín Reyes apareixia caracteritzat com a Carles Puigdemont. 

Segons ha informat Vertele, secció d'Eldiario.es, un veí de Torrejón de Ardoz (Madrid), lloc on s'estava fent la gravació, ha trucat a la policia assegurant que el president Carles Puigdemont es trobava al parc Europa de la localitat, lloc on s'estava gravant el programa. 

FOTOS EXCLUSIVAS VERTELE ELDIARIOES 1987911229 9103539 667x375

Pocs minuts després, els agents han acudit al parc per buscar Puigdemont, que té sobre ell una ordre de crida i cerca ordenada pel Tribunal Suprem, motiu pel qual està exiliat a Bèlgica. 

FOTOS EXCLUSIVAS VERTELE ELDIARIOES 1987911228 9103525 667x399

Els agents, en descobrir que no es tractava de Puigdemont, sinó d'una paròdia televisiva, han abandonat el parc i la gravació ha pogut continuar amb normalitat.

FOTOS EXCLUSIVAS VERTELE ELDIARIOES JOAQUIN REYES PUIGDEMONT

L'esquetx sortirà a la secció de Zanguangos d'El Intermedio el proper 26 de febrer. Joaquín Reyes ja ha reaccionat a La Sexta explicant què li ha dit el veí que l'ha denunciat i els agents de policia que han anat a detenir-lo.

Fotografies: Vertele