La Marta Torrecilla formava part d'una de les meses de l'escola Pau Claris de Barcelona. Quan els agents de la Policia Nacional han entrat per endur-se les urnes, ella estava protegint i ajudant a la gent gran que hi havia a l'escola. Després de passar per sobre de tota la gent que resistia a les portes i a les escales, han arribat a dalt i l'han agredida. Les imatges de l'agressió són molt dures.

Sense cap mirament, els agents l'han agafada i l'han estirada de la roba per tirar-la escales avall. En aquell moment, li han trencat els dits de la mà un per un, mentre, amb la roba aixecada, li han fet tocaments als pits rient davant de tothom, segons el seu propi testimoni. "Això és molta maldat", ha explicat la Marta entre llàgrimes i amb el braç envenat després de l'agressió.

A continuació, es pot sentir el seu dur testimoni:

Cosses, cops i tibades de cabells

Al mateix col·legi, s'han viscut escenes d'extrema violència moments abans. A les imatges es veu com els policies espanyols agredeixen amb acarnissament la ciutadania que defensa el seu dret a vot. Es pot veure com un agent salta per agredir un votant, com es llança la gent daltabaix de les escales i com s’apallissa a tort i a dret davant la resistència pacífica dels ciutadans.