El Col·lectiu Praga de juristes i també l'exdiputada de la CUP i ara professora universitària Mireia Boya han protestat perquè la Universitat de Barcelona ha programat un acte oficial amb el president del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes.

Lesmes participarà el 15 de novembre a la facultat de Dret a l'avinguda Diagonal, en la inauguració d'unes jornades jurídiques sobre el 20 aniversari de la llei de la jurisdicció contenciós-administrativa.

"No s'entén. Com a juristes universitaris, amb la tasca que fem des del coneixement per explicar des de l'acadèmia la injustícia dels presos politics i altres processos endegats i que un rector rebi a aquesta gent.....vaja un sense sentit", ha indicat el Col·lectiu Praga.

"En Joan Elias, rector de la Universitat de Barcelona, té la poca-vergonya de rebre el carceller Lesmes en un acte oficial de l'UB. Això en comptes de dir Llibertat presos polítics", ha assenyalat Mireia Boya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat