L'alcalde d'Ourense, Gonzalo Pérez Jácome, ha criticat que el cantant Joaquín Sabina hagi estat atès en una clínica privada i no hagi anat a la Seguretat Social, després de patir una caiguda en ple concert a Madrid que el va portar a patir un vessament cerebral. Jácome forma part del partit Democracia Ourensana i governa a la localitat gallega després de pactar amb el Partit Popular en les darreres eleccions.

ourense jacome

L'alcalde compta amb una televisió privada pròpia però aquesta vegada ha preferit twitter per carregar contra el cantant: "Al pobre Joaquín Sabina no van complir-li el somni de portar-lo a la magnífica Seguretat Social després de caure i el seu hematoma intracranial, el van atendre a la luxosa clínica Ruber que és molt pitjor opció ja que la privada tan sols busca beneficis o era només pels altres?". Una pregunta irònica que carrega contra Sabina per no predicar amb l'exemple. Per acabar-ho d'adobar, publica dues fotografies, una de Sabina i l'altra de l'expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero, fent amb el dit el famós gest de la cella de l'exlíder socialista.

A Jácome li han caigut tota mena de crítiques a twitter per frivolitzar sobre un moment on Sabina encara continua ingressat i recuperant-se: