Dins de la guerra bruta contra Podemos de la policia política espanyola avui s'ha conegut un nou capítol. Podem va denunciar a finals d'octubre al ministeri de l'Interior que la càmera que formava part del dispositiu de seguretat de la Guàrdia Civil instal·lada a l'exterior del xalet de Pablo Iglesias havia estat piratejada i que les imatges circulaven per internet a través d'un web que emetia en directe.

Podem va conèixer a través d'un missatge anònim que aquesta càmera, col·locada a l'exterior del xalet de Iglesias a Galapagar (Madrid) i que apuntava a l'entrada de l'habitatge, havia estat intervinguda, segons ha informat el diari El País i han confirmat EFE. Les imatges que captava podien veure's en directe a internet en un web d'accés lliure.

A finals d'octubre passat la formació de Iglesias va posar en coneixement del Cos Nacional de Policia que la càmera havia estat piratejada. Les autoritats policials van solucionar el problema i van comunicar Podemos que estava resolt. El partit no té constància que s'obrís cap investigació sobre això.

Els detalls del dispositiu de seguretat que el Ministeri de l'Interior va aprovar per augmentar la vigilància a l'habitatge del líder de Podemos es van filtrar i van difondre dies abans que la càmera fos hackeada.