El secretari d'Organització de Podemos, Pablo Echenique, ha assegurat que l'Executiva del seu partit ha rebut amb "sorpresa" el comunicat de l'Associació de la Premsa de Madrid (APM) en el qual acusa a la formació morada de dur a terme una "campanya sistematitzada d'assetjament personal i a les xarxes" a professionals dels mitjans de comunicació.

"Ens ha sorprès bastant", ha assegurat en la roda de premsa posterior a l'Executiva, en la que ha assegurat que els ha cridat l'atenció que passi això "al país de la llei mordassa i en el qual el 75% dels periodistes, segons la mateixa APM, reconeixen rebre pressions no per part dels partits sinó dels seus caps i els propietaris dels seus mitjans".

Així mateix, ha assenyalat que no coneixen "cap detall" sobre els fets denunciats en el comunicat. "No ens sentim reconeguts en aquestes acusacions però no podem dir gran cosa més", ha assegurat, en línia amb les afirmacions realitzades aquest dilluns per la portaveu en el Congrés de Podemos, Irene Montero.

"Em sembla estrany que es faci pública (la denúncia) abans de tenir una reunió amb nosaltres", ha assegurat Montero en una entrevista a la Cadena Ser, en la que ha expressat la seva voluntat d'abordar la situació amb l'organització que presideix Victoria Prego. "M'encantaria reunir-me amb l'Associació de la Premsa i esperaré a veure en què es concreta (la denúncia), però sabeu (els periodistes) que sempre estem en disposició d'escoltar-vos i quan hem de demanar perdó ho fem", ha respost la dirigent de Podemos.