La figura de Gerard Piqué ha protagonitzat sovint diverses polèmiques, sobretot fora del camp. Les seves ironies a Twitter són ben conegudes, però també ho és el seu suport a un referèndum sobiranista per Catalunya.

Tot i això, en una entrevista que publicarà El Mundo aquest diumenge, el jugador del Barça assegura que "no té res a veure estar a favor del referèndum amb estar a favor de la independència". En aquest sentit també critica que "el problema és que aquesta informació es ven d'una manera o d'una altra segons quins canals ho donin".

El número 3 de la selecció

També són coneguts els xiulets que se senten quan juga amb la selecció espanyola. Molts qüestionen que jugui amb 'La Roja' si està a favor del moviment sobiranista. A tot això també ha volgut contestar Piqué en l'entrevista.

El jugador del conjunt blaugrana assegura que si juga a la selecció espanyola és perquè "de veritat sento que hi he de jugar". Piqué reconeix que "ara mateix jo sóc espanyol" i que per tant, "sento que he de ser allà i ajudar els meus companys".

"Sóc molt impulsiu"

Les seves reaccions davant de la premsa i a través de les xarxes li porten molts problemes amb aficions i jugadors d'altres equips, però assegura que "mai no he valorat si em compensa o no". Piqué reconeix que és "molt impulsiu" i que li agrada "trencar una mica amb l'establert". A més assegura que fa sempre el que sent i que és comportant-se així com se sent "feliç".