La polèmica per la pancarta contra la presència del Rei en els actes d'homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A encara cueja gairebé 48 hores després. Twitter és l'escenari de la picabaralla que han protagonitzat el professor de Dret Constitucional i exlletrat del Tribunal Constitucional, Joaquín Urías i el magistrat del Tribunal Suprem, Antonio Salas. Urías ha comentat la piulada de Salas que assegura que el cartell és "clarament un delicte" recollit "al codi penal". "S'hauria d'haver retirat abans de l'acte". Davant d'aquestes afirmacions, Urías, li respon que "o bé no coneix la jurisprudència del TEDH sobre la llibertat d'expressió o bé li rellisca". 

La crítica no ha agradat gens a Salas que després de respondre-li "que els casos no són sempre iguals", li etziba un contundent: "Doni lliçons a qui les aguanti".  

Les afirmacions de Salas han despertat tot tipus de crítiques a les xarxes per part dels sectors independentistes. Amb tot, Salas ha continuat defensant la seva posició insistint que la presència de la pancarta era "indigne" per al Rei, a més d'afirmar que "la intensitat de l'ofensa es diferent quan es fa en presència de l'ofès" i altres argumentacions en favor del Rei i en contra de la pancarta.

Al debat també si ha afegit el coordinador general d'Izquierda Unida, Alberto Garzón, que ha assegurat que la pancarta no es mereix l'aplicació de "l'anacrònic delicte d'injúries a la Corona".