El dirigent de Demòcrates i diputat del grup d'ERC al Parlament, Antoni Castellà, i l'exconseller republicà Josep Huguet han mantingut una picabaralla a la xarxa, pel suport del partit d'Oriol Junqueras als pressupostos generals.

Castellà ha criticat frontalment el pacte que ha fet ERC i l'ha titllat de "greu retrocés". "L’acord de pressupostos d’ERC amb l’Estat Espanyol, harmonització fiscal inclosa, és un greu retrocés fins abans dels pactes del Majèstic", ha indicat el diputat.

Huguet ha saltat davant la crítica, i ha acusat Castellà de col·locar gent a grans empreses i de negociar per les grans superfícies. "Home, vosaltres col·locàveu gent a Endesa, Telefònica i negociàveu esmenes per a les grans superfícies. Una mica de prudència aniria bé", ha deixat anar l'exconseller del tripartit.

"No fotis, Josep! Saps millor que ningú que alguns vàrem estar anys lluitant contra tot això des de dins i tu ho havies agraït en públic, no sé què carai esteu fent ara", ha replicat Castellà.

Huguet ha acabat dient que és "outsider" respecte a l'actual política d'ERC, i que enviarà un article a Castellà sobre els pressupostos espanyols. El líder de Demòcrates ha respost que se'l llegirà.