Tunku Varadajaran, el periodista de Politico que ha inclòs Carles Puigdemont a la llista de persones que arruïnaran el 2017, ha fet mofa dels catalans a través del seu compte Twitter el mateix dia en què s'ha publicat el rànquing. 

En una piulada aquesta tarda, proposava irònicament que "els inventors del videojoc Angry Birds (ocells enfadats) haurien de considerar fer-ne una seqüela rendible: Angry Catalans (catalans enfadats)". "M'agradaria una comissió del 10% per la idea" afegeix.

Varadajaran es refereix a la indignació que ha generat entre alguns catalans la inclusió del president de la Generalitat a la llista i que li ho han fet saber a través de la xarxa. El periodista ha entrat en discussions amb més d'un usuari per intentar rebatre'ls els seus arguments sobre el procés independentista català.

En una resposta a una usuària que denunciava la imparcialitat del govern i la justícia espanyoles, el periodista replica: "Sona com si només respectaria un tribunal que es pronunciï a favor seu". També ha rebutjat comparar el cas de Catalunya amb el del Tibet, ja que aquest últim va ser "ocupat il·legalment per Xina".

Tot i que en un missatge ha assegurat "estar sentint avui l'odi de Catalunya" per l'allau de crítiques al seu article, ha acceptat que, dels centenars de notificacions crítiques de catalans, n'hi ha hagut "tan sols una" que ha estat "abusiva".