Aitor Álvarez, periodista de la Cadena SER Catalunya, assegura que ha sigut insultat, sacsejat i amenaçat per agents de la policia espanyola quan intentava accedir al Tribunal Suprem per la porta principal, situada a la plaça de Salesas.

Segons ha explicat Àlvarez al programa Hoy por Hoy de la mateixa cadena, quan intentava entrar al Suprem per l'accés habitual i com ja havia fet les dues setmanes anteriors per cobrir el judici al procés, "sense problemes", quatre agents de la UIP (Unidad de Intervención Policial) li han frenat el pas i li han dit que havia d'accedir-hi per l'entrada del carrer Génova. A més, ha explicat que els agents han obligat al periodista, que portava el telèfon mòbil a l'orella a punt d'entrar en directe al programa d'Aquí Cuní, a penjar el mòbil i en explicar-los que no podia "m'han començat a insultar, sacsejar i a preguntar-me si tenia problemes mentals".

Àlvarez assegura que seguidament, els agents li han arrencat el mòbil de la mà i han penjat la trucada per la connexió en directe al programa ells mateixos. Afegeix que "poc després, m'han dit que no em mogués ni un centímetre perquè sinó em denunciarien per desobediència".

A més, el periodista de la Cadena SER denuncia que en tornar-li el telèfon l'han seguit insultant i li han dit "el tens al revés, gilipolles. Estàs tonto, o què?". És així que ha hagut d'entrar a l'edifici pel carrer Génova i ha pogut entrar en directe, finalment, afirma Àlvarez.

Pepa Bueno, del programa Hoy por Hoy de la Cadena SER, on ha sigut relatat el que ha passat, ha anunciat que "la Ser ja està parlant amb els responsables policials del Tribunal Suprem per intentar denunciar els fets i aclarar com és possible que li passi això a un periodista acreditat per cobrir el judici al procés".