El periodista i excap de llista de la CUP, Antonio Baños, s'ha sorprès amb la repiulada que ha tingut una de les seves publicacions a Twitter. Baños ha ironitzat sobre que ell és un dels pocs polítics que va sorgir del moviment 15M que no ha acabat amb un ministeri, de regidor o amb unes oposicions "sense temari". El tuit del periodista l'ha repiulat l'ex de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, i Baños ha fet broma: "Ojo que aquesta piulada ha estat retuitada per Girauta!!! Highway to hell, nengs". Cal recordar que Girauta va ser, i és, una de les personalitats més dures contra el moviment independentista, i més, el d'esquerres. Vet aquí la sorpresa de Baños per la reacció de Girauta a la seva opinió.

No és l'únic tuit que Baños ha publicat contra els polítics d'esquerres que s'han acomodat un cop arribats al poder. Fa unes setmanes el periodista va fer sarcasme de les declaracions de l'exvicepresident espanyol Pablo Iglesias. Des que va deixar la política, l'exlíder de Podemos va assegurar que "ara ja podia dir la veritat, perquè ja no era polític". Iglesias, un cop deixat el govern de coalició, ha obert un podcast, participa en tertúlies i també assisteix a actes on deixa anar titulars molt més contundents que quan tenia un despatx a La Moncloa. En la presentació del seu llibre 'Verdades a la cara' (Editorial Navona), en una atapeïda Llibreria Altaïr, va exclamar contra la ministra de Defensa, Margarita Robles: "Convenci vostè als seus subordinats que deixin d'espiar sense autorització judicial. I si no ho estan fent, expliqui-ho i que depurin responsabilitats. I si no és vostè capaç de fer-ho, vagi-se'n a casa seva o al PP".

Aquestes paraules van descordar la ironia de Baños que va publicar a les xarxes socials: "Tant de bo aquest home arribi algun dia al Gobierno!". Amb molt sarcasme el periodista apunta a la decepció que molts van tenir amb el pas d'Iglesias per la política, ja que s'ha hagut d'esperar a estar de nou a fora del nucli dur de la Moncloa per collar el partit socialista. Després de la carregada d'Iglesias contra la ministra de Defensa, l'exlíder de Podemos va deixar anar amb tota la tranquil·litat del món un "que bé es viu quan una persona pot dir el que vol".