El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha estat rebut aquest divendres amb xiulets i esbroncades a la seva arribada a la desfilada de la Festa Nacional espanyola a la plaça de Lima de Madrid.

Sánchez ha arribat amb cotxe oficial poc abans de les 11 del matí al lloc central dels actes del 12 d'octubre, on ja l'esperaven la ministra de Defensa, Margarita Robles; el president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido; i l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena.

Malgrat que la seva arribada no ha estat anunciada per megafonia ―al contrari que en anteriors desfilades―, el públic concentrat al voltant de la tribuna d'autoritats ha dedicat xiulets i esbroncades al president del govern espanyol, encara que han cessat ràpid.

Aquesta actitud contrasta amb la rebuda dedicada als Reis i les seves filles ―l'arribada de les quals sí que ha estat anunciada―, a qui el públic adornat amb multitud de banderes espanyoles ha aplaudit i victorejat. Felip ha anat vestit amb l'uniforme de capità general de l'Exèrcit de Terra.