Aquest diumenge la consellera Elsa Artadi ha confirmat que serà la número dosla llista de JxCat a Barcelona que encapçalarà Joaquim Forn, en aquests moments en presó preventiva per l'1-O. Per altra banda, ha estat el president del PDeCAT, David Bonvehí, qui ha informat que Neus Munté serà la número tres d'aquesta llista. 

Els anuncis s'han fet després que tant el PDeCAT com JxCat es reunissin a l'hotel Hesperia Tower (l'Hospitalet) per abordar, sobretot, les llistes dels comicis del 28-A. Un debat que el partit ha afrontat molt dividit entre el sector proper al president a l'exili Carles Puigdemont i l'entorn de Marta Pascal, que té majoria en l'executiva del partit. 

Aquest últim sector, ha avalat que el president de la Crida i del grup de JxCat, Jordi Sànchez, així com els presos Jordi Turull Josep Rull, encapçalin la candidatura per Barcelona, Lleida, Tarragona, respectivament. L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas, per la seva banda, liderarà les llistes al Congrés per Girona mentre que Lluís Puig estarà de número u a Barcelona pel Senat.