Pastas Gallo trasllada la seva seu social de Granollers a El Carpio, a la província de Còrdoba, segons han informat TV3 i el diari Expansión. Segons apunta la informació, Gallo hauria decidit traslladar la seva seu social a la població andalusa on tenen la seva fàbrica més gran.

En declaracions a Expansión, la companyia ha exposat que la decisió respon a "garantir la seguretat jurídica i els interessos dels consumidors, clients, treballadors i accionistes".

Gallo és l'empresa amb més quota de mercat en el sector de la pasta. Es va fundar l'any 1946 a partir de l'adquisició d'una fàbrica de farines de Rubí. Més endavant, el 1958, l'empresa va comprar una fàbrica a El Carpio per convertir-la en la seva fàbrica més gran. Actualment, l'empresa té una altra fàbrica a Esparreguera, aquesta especialitzada en pasta sense gluten.

Comercial Gallo, filial encarregada de la comercialització dels productes, va tenir un benefici de 4,3 milions d'euros el darrer exercici amb un resultat de vendes de 196 milions d'euros. El conjunt del grup va facturar 105 milions d'euros, amb 2,7 milions de benefici.