El president del PP Català, Alejandro Fernández, ha demanat aquest dimecres al Govern que els proporcioni "protecció" davant els "atacs" a la seva seu, després que aquest dimarts es pintessin llaços grocs a la persiana de l'oficina. Uns "atacs" que pels populars "són inacceptables en democràcia". "Aquests atacs podrien anar increixendo, per tant demanem al govern que no passi", ha afegit.

En una roda de premsa des del Parlament, Fernández també s'ha pronunciat sobre el possible avançament electoral i ha assegurat que el PP "va néixer preparat" per afrontar eleccions i que tenen una "maquinària potent" per fer-ho. "No només estem preparats sinó que ho estem desitjant des de fa temps", ha afegit en aquest sentit. 

Finalment, també ha demanat als partits independentistes que no alternin els ritmes de la cambra catalana en funció del judici i que es permeti seguir "legislant" mentre duri aquest. També han demanat que la vaga del 21-F no afecti als drets dels ciutadans que no estan a favor d'aquesta, que l'ha titllat d'"injustificada".