Fins a 119 socis de l'ANC han presentat els avals corresponents per presentar-se a les eleccions al Secretariat. Entre els noms destacats hi ha el de l'actual presidenta Elisenda Paluzie i el de l'exdiputat de la CUP Antonio Baños, com ja havia informat El Nacional el passat cap de setmana.

També es confirma la candidatura d'altres noms vinculats a l'entitat sobiranista com el de l'actual membre de la comissió Fem República i vicepresident del Centre Català de Negocis, David Fernández, el republicà Roger Heredia o Adrià Alsina, excap de premsa de l'entitat a l'època de Jordi Sànchez, que en l'anterior mandat va deixar l'entitat per presentar-se a les primàries de Barcelona. 

Des de demà mateix i fins el dia 26 hi ha un període de reclamacions i impugnacions, i no serà fins el dia 29 que es farà públic el llistat definitiu. A partir d'aleshores començarà la campanya, amb actes virtuals a través del canal de Youtube de l’Assemblea. Les eleccions seran del 10 al 13 de juny i es farà íntegrament on-line.

Aquest és el llistat provisional de candidats​, segons ha informat l'Assemblea aquest dilluns al matí.