La Inspecció General de l'Exèrcit organitza aquest dimarts al Palau de la Música (20h) el Concert Institucional del Dia de les Forces Armades. Segons ha informat el Ministeri de Defensa, el concert anirà a càrrec de la Unitat de Música del Regiment d'Infanteria ‘Immemorial del Rei’ núm.1 acompanyada de la soprano Laura Galán López i del tenor Jesús López Palomo.

La Unitat de Música del Regiment d'Infanteria està formada per 80 músics militars, inclosa la Banda de Cornetes i Tambors, i està dirigida pel tinent coronel músic Juan Bautista Meseguer Llopis. La celebració del Dia de les Forces Armades es remunta al 1978 quan es va establir la commemoració d'una jornada d'homenatge als Exèrcits i l'Armada per fomentar el seu coneixement i integració a la societat.

En aquesta ocasió els actes centrals es van celebrar dissabte passat 27 de maig a Guadalajara, encara que en totes les ciutats amb presència militar s'han organitzat activitats obertes a la participació ciutadana, com és el cas del concert a Barcelona.