El president de la Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha apuntat aquest dimecres, sobre la reunió de demà del president espanyol, Pedro Sánchez, amb el president Quim Torra, que no sap si aquest "aprofitarà per acomiadar-se, perquè li queden dos telediaris "i ja l'ha "inhabilitat" fins i tot el seu propi partit.

En declaracions a la seva arribada a l'acte de celebració del 80è aniversari de l'Agència EFE, al Caixaforum de Madrid, ha dit que creu que és bo que el president del govern espanyol, amb aquesta trobada, demostri "que per les formes no quedarà, que no és un problema d'educació". I encara que García-Page no ha volgut apuntar què és el que ha de dir a Torra, sí que ha aconsellat que sigui el que sigui "li ho digui en castellà".

A més, ha considerat que Torra, independentment del que hagi dit la justícia, ja està "inhabilitat pel seu propi partit, que vol canviar de candidat" per a les pròximes eleccions autonòmiques, i, per això, "es va declarar culpable en el judici".

Així, en ser preguntat sobre el que espera de la reunió de demà a Barcelona, ha dit per acabar: "No sé si aprofitarà Torra per acomiadar-se, perquè li queden dos telediaris", i ha puntualitzat que es refereix a informatius "nacionals, perquè, potser, de TV3 li'n queda algun més".