El líder del PP, Pablo Casado, ha tornat a defensar avui la seva idea de sumar esforços amb altres partits conservadors i veu possible arribar a acords amb Vox perquè aquest partit defensa els mateixos "valors essencials" que els populars, Ciutadans i UPyD. Aquests valors són "la unitat d'Espanya, la Constitució i el nostre marc de convivència," ha explicat

Casado, en una entrevista a EsRadio, ha recordat que l'orgull" "més gran de l'expresident José María Aznar va ser deixar un "centredreta unit", després d'una "operació ambiciosa" que al principi fins i tot "no va ser pacífica", quan es van integrar al PP el CDS o les "restes" d'UCD.

Ha admès que comparteix el mateix propòsit i ha rebutjat la idea que sigui un objectiu "prepotent" pretendre absorbir a altres formacions.

Casado ha assenyalat que el líder de Vox, Santiago Abascal, va formar part del "PP basc heroic" que "va derrotar" a ETA, ha admès no obstant això que el separen d'aquest partit algunes qüestions.

Entre elles, la supressió de les autonomies que proposa Vox, ja que, per "pura coherència" amb el seu discurs contra el separatisme, defensa que cal respectar la Carta Magna, i per això no pot donar suport a "una nova Constitució" com la que propugna el partit ultraconservador.