El líder d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha respost al PP que també es va reunir amb "emissaris d'Aznar". El dirigent abertzale contesta d'aquesta forma en una entrevista a El Diario Vasco les paraules piulades aquest dissabte pel president del PP, Pablo Casado, que acusaven a José Luis Rodríguez Zapatero de ser un "enviat" de Pedro Sánchez i exigia també al president del govern espanyol que desautoritzés a l'expresident socialista.

Sobre la reunió amb Zapatero el passat mes de setembre revelada per El Correo, Otegi diu que "no té res a dir", més enllà que en la "seva llarga experiència política" ha tingut i té "contactes amb moltíssima gent i responsables polítics, i caps i excaps de govern d'Europa i del món".

Pel que fa a les exigències de Casado, el líder abertzale recorda que en el seu dia va mantenir reunions i contactes amb dirigents polítics com Ricardo Martí-Fluxá, Pedro Arriola i Javier Zarzalejos. "Per tant, si tenen tan interès i els molesta tant les reunions que es fan amb la meva persona o amb el que jo represento, no tindria cap inconvenient en fer-les públiques i en dir on, quan, amb qui i sobre què vam parlar", conclou.