La vicesecretària d'Acció Territorial del Partit Popular, alcaldessa d'Arroyomolinos i persona de confiança d'Isabel Díaz Ayuso està sent investigada per la justícia per pagar-se el lloguer del seu àtic a través de subvencions públiques. La imputada en qüestió és Ana Millán i el jutjat de Navalcarnero ha obert el cas per tot un entramat on també s'hi barregen empresaris i diverses persones implicades. Així doncs, aquesta i un empresari van disfressar una partida pública en mensualitats per pagar-se la seva vivenda, propietat de Millán. L'empresari en qüestió és Francisco Vicente Roselló i ambdós declararan el 22 d'abril davant el jutge d'instrucció José Manuel García Marfil pels presumptes delictes de prevaricació, suborn, frau a l'Administració i blanqueig de capitals.

Evita respondre a la Guàrdia Civil

És un cas on les sospites ja es van aixecar en les eleccions municipals del 2016 on es va veure com el seu partit treia amb bosses d'escombraries, centenars de papers amb documentació secreta que es van negar en tot moment a presentar davant la Guàrdia Civil. Tenien pressa ja que havien perdut les eleccions i es va produir un canvi de govern i de despatxos. D'aquesta manera, amb els fons destinats a partides socials, s'hauria pagat casa seva. Els detalls de les xifres els dona Eldiario.es. En quatre anys, entre el 3 de gener del 2008 i el 13 de juliol del 2012, Ana Belén Millán va rebre 44.462,67 euros de l'empresa Neverland, propietat de Roselló, segons consta als atestats de la Guàrdia Civil lliurats al jutge. I quatre empreses de Roselló van ser adjudicatàries, entre el 2006 i el 2011, de més de 660.915,21 euros en contractes de la Regidoria de Joventut, al capdavant de la qual també hi havia Ana Millán, segons les dades que la UCO ha obtingut d'Hisenda. Quan Millán va canviar de Regidoria, l'Ajuntament de Arroyomolinos va deixar de contractar Roselló, segons destaca la Guàrdia Civil.

Un extra de 900 euros mensuals

Per la informació també investigada a través del correu electrònic de la popular, sembla que rebia de forma fixa 900 euros mensuals, coincideix amb els 853,79 euros que tenia en concepte de lloguer tot i que aquesta dada no ha estat confirmada si remet a una hipoteca amb el banc. De moment, Millán ja s'ha negat a declarar el passat 22 de gener però ara, davant d'un jutge i no de la guàrdia civil ho té més difícil per escapar-se de donar explicacions. 

Amiga d'Ayuso

Des de sempre, Millán i Ayuso s'han dedicat felicitacions i lloances en públic. La mateixa Millán la considera tota una "gran amiga" i "sent orgull per la presidenta que durant anys s'ha deixat la pell". Hi ha desenes d'exemples com quan es refereix a la presidenta com "estimada Isabel" o les abraçades que no es paren de repetir a través de twitter. Alguns exemples són aquests dos tuits. De moment, Ayuso calla.