La vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, ha assegurat que "el PSOE i el PSC són més venjatius que el PP", ja que en el judici pel procés l'Advocacia de l'Estat els va acusar de malversació quan governava Mariano Rajoy i ara, sota el mandat del PSOE, ha afegit sedició. Això és el que ha dit la dirigent del PDeCAT en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio quan li han preguntat per la possibilitat que els populars puguin tornar a governar a Espanya.

Aquestes declaracions han encés la xarxai Nogueras ha rebut un gran nombre de crítiques però també d'internautes que li han donat la raó. El PSC d'Argentona ha carregat contra Nogueras dient-li que es posi ulleres i acusant-la de no analitzar bé.

Per la seva banda, el secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ha titllat la dirigent independentista d'irresponsable i ha lamentat que "pensi que amb Casado i Rivera li aniria millor a Catalunya".

D'altra banda, molts usuaris han defensat les paraules de Míriam Nogueras recordant la selfie que es van fer Xavier García Albiol, Enric Millo, Dolors Montserrat i Miquel Iceta en una manifestació per la unitat d'Espanya l'octubre de l'any passat, després de la declaració d'independència. 

A més, el professor d'enginyeria de la UPF Rafael Pous subratlla que Nogueras va ser de les primeres en "veure el llautó" als socialistes i que gràcies a ella "ja tothom se n'ha adonat del vostre engany i tothom diu el que ella va començar a dir: #NoATot"