La vicepresidenta del PDeCAT i diputada al Congrés, Míriam Nogueras, ha aprofitat l'aniversari del conseller Josep Rull per demanar als membres del seu partit que li enviïn un vídeo per poder felicitar Rull. Nogueras ha penjat les primeres felicitacions a Twitter, entre les quals destaquen la dels consellers Miquel Buch i Àngels Chacón, el conseller a l'exili Lluís Puig o el senador Josep Lluís Cleries.

La impulsora del vídeo, Míriam Nogueras , ha recordat a Josep Rull que és una vergonya que estiguin a la presó, ell i tots els altres presos polítics, i ha assegurat que seguiran lluitant per la seva llibertat i per la llibertat de Catalunya.

Per la seva part, el conseller Buch s'ha oblidat de les formalitat i ha sentenciat que és una "putada" que estiguin empresonats  i una vergonya que hagin de celebrar el seu aniversari a través d'un vídeo. Per últim Buch també ha agraït la seva feina dins del govern.

La consellera Àngels Chacón, substituta de Rull al Departament d'Empresa, li ha recordat que la generació de 1968 "és fantàstica" i que espera que Rull recuperi el seu despatx algun dia i li ha assegurat que seguiran lluitant per la seva llibertat i perquè es puguin abraçar fora de la presó.

Alhora, el conseller a l'exili, Lluís Puig, li ha assegurat a Rull que tot i que no es puguin veure, "res li impedeix" felicitar-li l'aniversari.

Per últim, el senador del PDeCAT, Josep Lluís Cleries, també li ha assegurat a Rull que lluitaran per la seva llibertat "fins al final" i que també ho faran per la llibertat de Catalunya.