El grup anònim anomenat Lliris de Foc, crític amb el Sit and Talk que promulga Tsunami Democràtic, s'ha donat a conèixer a través d'un comunicat on assegura que neix amb la voluntat de "tornar a encendre els carrers". Aquest grup prepara un bloc propi a la mobilització del 18 de desembre al Camp Nou convocada per Tsunami. Concretament, se situaran a la confluència dels carrers Cardenal Reig i Arístides Maillol.

En el comunicat, Lliris de Foc reivindica que la "batalla d'Urquinaona" va ser "la primera victòria de l'independentisme des del 2017" ja que la policia es va trobar "desbordada" per un poble que "va saber anar més enllà del Tsunami Democràtic".

lliris1

Lliris de Foc assegura que han començat a organitzar-se sense els partits i les entitats "per alliberar els ostatges, fer efectiu el mandat del referèndum i construir, sense dilacions, un país democràtic i just per a tothom".

Manifestació el 25-D a la Prefectura 

El grup anònim assegura que "per no normalitzar la vulneració de drets fonamentals" renuncien a les celebracions nadalenques "per denunciar tantes situacions d'injustícia i opressió". I en aquest context, han convocat una manifestació el mateix 25 de desembre a les 18.30 hores a la prefectura de la policia de Via Laietana i a les 20 hores tenen prevista una columna cap a Meridiana. 

En el cartell que crida a la manifestació, el grup anònim insta els ciutadans a demanar al Tió "un buf nou i un casc de bicicleta, unes ulleres de protecció, un punter làser i una mascareta".

"Es crida a qui no vulgui celebrar aquestes festes com si res a sumar-se als escamots veïnals, seguir amb atenció les xarxes i preparar-se per a aquest nou cicle d'accions", afegeixen. Amb el lema Per la vostra llibertat i la nostra, Lliris de Foc defensa que "és l'hora de tornar a encendre els carrers i mantenir amb fermesa la mobilització permanent fins que res no canviï".