La portaveu d'Unidas Podemos al Congrés, Irene Montero, ha donat a llum per part natural aquest divendres a una nena, la seva tercera filla, a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid.

"Avui ha nascut l'Aitana. Ha arribat abans de temps com és costum a la família, però per sort i gràcies a la vigilància sanitària, ha estat molt menys impugna que els seus germans. Està perfectament i aviat vindrà a casa", ha escrit el líder de la formació i pare de la nena, Pablo Iglesias.

Montero i la seva parella, el líder de Podemos, Pablo Iglesias, ja són pares de dos fills bessons d'una mica més d'un any. Leo i Manuel van néixer el 3 de juliol de l'any passat de manera prematura, després de sis mesos de gestació, pel que van estar ingressats durant més de tres mesos a l'esmentat hospital madrileny.

La portaveu parlamentària d'Unidas Podemos va anunciar el passat 13 de març que estava embarassa de nou. "Leo i Manuel tindran una germana. Estem bé, feliços i preparada per cuidar-nos molt i alhora donar el millor de nosaltres en aquests mesos decisius", va assegurat en un missatge que ha publicat a la xarxa social Instagram.