L'Audiència Nacional jutjarà dimarts vinent una dona que va insultar la reina Letícia a les xarxes socials afirmant que és una "prostituta" i que la seva filla Leonor és en realitat una nena disfressada del barri madrileny de Moratalaz.

La Fiscalia demana una multa de 7.200 euros per a la dona per un delicte d'injúries a la Corona, després que publiqués diferents missatges a les xarxes socials sobre la Reina i també sobre el rei Felip VI.

Segons l'escrit d'acusació de la Fiscalia, en alguns dels missatges, que va publicar des de juliol del 2015, assegurava que la senyora Letícia estava cometent una estafa per encobrir la presumpta inexistència de la seva filla la princesa Leonor i que utilitzava per a això una menor anònima.

"És cert que són nenes de Moratalaz que empolainen i treuen en fotos?", es preguntava en un dels missatges l'acusada, María Patricia M.S., que utilitzava diversos perfils en xarxes socials vinculats a la mateixa adreça electrònica. En altres missatges, afirmava que la Reina rep una "comissió en negre" per les firmes de roba que porta, la insultava anomenant-la "puta de luxe" i també es referia a Felip VI, a qui titllava de "putero".

Per la fiscal Susana Laneras, aquests fets són constitutius d'un delicte d'injúries a la Corona, per la qual cosa li demana una multa de dotze mesos a raó de 20 euros diaris. El judici se celebrarà dimarts davant del Jutjat Central del Penal de l'Audiència Nacional.