Tensió al Raval de Barcelona per una visita de Vox. Desenes de veïns s’han concentrat per boicotejar la visita no anunciada del diputat Ignacio Garriga i altres membres del partit d’ultradreta.

Segons els moviments veïnals del barri i altres entitats de Ciutat Vella com la CUP, Endavant i l'Ateneu del Raval, s'han concentrat al carrer Hospital per denunciar la presència del partit, que només havia estat notificada als Mossos d'Esquadra. Després de la protesta, Garriga i altres representants de Vox han hagut de "refugiar-se" en un hotel, segons han dit a Twitter, per objectes que llançaven alguns dels manifestants. Finalment, han sortit acompanyants dels agents dels Mossos d'Esquadra per abandonar la zona.

La concentració veïnal contra Vox

Els concentrats volien evitar que  “escampi el seu odi xenòfob i racista” al barri del Raval.

Els Mossos d’Esquadra hi han desplegat un dispositiu per evitar incidents entre els dos grups i des d'Endavant Ciutat Vella han denunciat el tracte dels agents amb els manifestants.

Tot i això, des de dins d'un hotel, Vox ha titllat els manifestants de "terroristas callejeros" i ha denunciat que la policia no ha actuat tot i haver estat informada.