Al·legant que té tots els béns embargats, l'exnúmero 2 del Palau de la Música Jordi Montull ha proposat retornar tot el que deu i va estafar pagant 500 euros mensuals. La seva defensa considera que és un gest de bona voluntat i se'ls retiraria de la seva pensió, xifrada en 2.000 euros cada mes dels que es beneficien ell i també la seva dona. Aquesta és la proposta que ha donat a l'Audiència de Barcelona tot i que també admeten que es tracta d'un gest "simbòlic".

Cal recordar que Montull i Fèlix Millet deuent 23 milions d'euros i, de moment, tan sols han retornat sis. Tal com recull l'agència ACN, fonts del despatx Bataller Bardají Advocats, que porta la defensa de Montull en l'àmbit penitenciari, han explicat que la família Montull té tots els seus béns de valor embargats, però per vendre'ls han de demanar permís a l'Audiència i cal tenir el vistiplau de la fiscalia, l'acusació popular de la Federació de Veïns de Barcelona i del propi Palau. Això ha fet perdre, en alguna ocasió, oportunitats de venda. Per això, abans que se subhastin els béns per un valor inferior al real. D'aquesta manera, volen demanar temps a l'Audiència per posar a la venda i taxar els béns, fins i tot la seva primera residència.

Montull va ingressar a la presó de Brians 2 el 22 de juny i està a l'infermeria a l'espera que sigui classificat en segon o tercer grau. Unes setmanes enrere, durant el confinament, el Suprem va condemnar Millet a 9 anys i 8 mesos de presó, Jordi Montull, a 7 anys, sis mesos i 15 dies; i Daniel Osàcar, a 3 anys i mig, per malversació, apropiació indeguda, tràfic d’influències, falsificació en document mercantil, falsedat comptable i blanqueig de capitals. Tots van dipositar la fiança imposada, se’ls tenen embargats els béns i han comparegut tantes vegades com han estat requerits.