Will, Mike, Dustin, Lucas i la super-poderosa Eleven. Són els protagonistes d’Stranger Things, una de les sèries més exitoses del moment, i que ara ha desembarcat a les eleccions catalanes.

Això ha vingut de la mà de la revista satírica Mongolia, que ha convertit cinc dels principals candidats a la presidència del govern en els nens de Hawkins, el petit municipi d’Indiana (EUA) on té lloc la trama.

Per la bancada independentista, Carles Puigdemont es converteix en Will Byers i Oriol Junqueras en Dustin Henderson. Pel que fa als unionistes, Miquel Iceta esdevé Mike Wheeler, Xavier García Albiol és Lucas Sinclair i Inés Arrimadas es posa en la pell de la misteriosa Eleven.

Queden fora del cartell els candidats de Catalunya en Comú – Podem i la CUP, Xavier Domènech i Carles Riera, respectivament.

Si la portada és serièfila, la contraportada ens trasllada a la més rabiosa actualitat. Mongolia proposa -en català- que els candidats es prenguin una copa aquest Nadal com a “solució final per a Catalunya”...

El problema és que els líders polítics apareixen -alcohol en mà- al costat d'Slodoban Praljak, l'exlíder militar bosniocroata que recentment es va enverinar en directe mentre estava sent jutjat.