Els missatges de Whatsapp de Manuel Murillo, en presó provisional per haver volgut atemptar contra Pedro Sánchez, no deixen cap dubte sobre les seves intencions. Els missatges mostren la seva ràbia per l'exhumació de les restes del dictador Francisco Franco i com en fa únic responsable Pedro Sánchez, a qui volia tenir "en el punt de mira". "Amb un tret precís s'elimina Sánchez", diu en un dels missatges a què ha tingut accés el programa Espejo Público d'Antena 3.

Aquests són alguns dels missatges:

1 d'agost

— "Ja m’agradaria tenir-lo en el punt de mira".

— "No s’ha de consentir que toquin el Valle de los Caídos per Déu i per Espanya".

— "Al setembre vull veure què passa amb l’exhumació del Generalíssim. Si no es fa res serà millor, però si el toquen hi aniré i potser em carrego algú".

— "Que hi haurà guerra ja és inevitable, tardi més o tardi menys temps, i que duri com menys millor. Els contraris o enemics no són mancs i no es faran enrere del que han aconseguit fins ara. També lluitaran".

9 d'agost

— "Si no hi ha eleccions d’aquí poc i continua el desgovern d’ineptes, corruptes i traïdors, que consenten la invasió i la destrucció d’Espanya i no tenen cap interès patriòtic... Hem de tornar a l’oest del Far West. Tots amb el revòlver al cenyidor".

14 d'agost

— "Que el Rei es vesteixi de legionari, agafi tot l’Exèrcit i faci com Franco. Si no ho fa així, l'eliminaran o se n'haurà d'anar com un covard, com el seu avi".

21 d'agost

— "Si el volen treure [a Franco] ens les haurem a trets. Si el treuen em carrego en Sánchez, ho juro. Com vaig jurar la bandera".

25 d'agost

— "S’ha de convocar una gran manifestació a Espanya i demanar per majoria absoluta que Sánchez se'n vagi. O si no, un escamot que assalti la Moncloa per la força".

27 d'agost

— "Si aixequen la làpida de Franco... Tant debò hi fiquin en Sánchez viu i hi tornin a posar la llosa. I que quedi enterrat amb ell, als seus peus, com un gos."

17 de setembre

— "Faig una crida a l’alçament nacional. Ja ho sabeu: qui pega primer pega dos cops. Faig una crida a l’Exèrcit i a la legió, la meva gran preferida, que s’alci amb algun general valent, i salvem Espanya."

— "Si no, haurem d’anar de franctiradors anònims i carregar-nos aquests fills de puta de mica en mica i donar la vida amb orgull per la nostra pàtria. Arrasaré el Valle de los Caídos. No hi quedarà ni l’enterramorts. Necessito ajuda i organització, però tinc moltes armes i munició tot esperant el moment de salvar Espanya."

12 de setembre

— "M’agradaria comentar el meu pla amb Santiago Abascal [líder de Vox]. Jo soc franctirador, i amb un tret precís s’elimina Sánchez".

— "Necessito informació per eliminar el govern espanyol. M’ofereixo com a expert tirador per disparar a Pedro Sánchez. A mi no m’importaria morir si se salva Espanya".

— "Necessito algun periodista que em passi informació de l’agenda de Pedro Sánchez. Penso llogar un pis a prop i preparar-ho tot com a la pel·li Una bala para el Rey. Soc força bo disparant. Seria el més ràpid perquè hi hagués eleccions immediatament i per treure aquest fill de puta del mig".

— "Un bon lloc seria durant un míting o qualsevol acte públic, com va morir Kennedy. Jo no soc un caçador, però ho faria per salvar Espanya".