Tres anys després de l'empresonament dels Jordis, el secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, ha volgut enviar un missatge d'ànims des de la presó de Lledoners. "Us animo a no defallir i seguir lluitant com heu fet tots aquests anys per tot allò que el 2017 ens va fer sentir lliures", ha demanat l'expresident de l'ANC en un missatge de veu que ha publicat aquest divendres.

Sànchez ha fet una crida a continuar lluitant tot i la repressió de l'Estat espanyol. "Conjurem-nos a no defallir malgrat els nostres errors i la seva repressió", ha reivindicat. 

Marxa de cotxes a Lledoners pels tres anys de l'empresonament de Sànchez i Cuixart

L'Assemblea Nacional Catalana ha organitzat aquesta tarda una marxa de cotxes des de diversos punts del territori català per denunciar els tres d'anys empresonament de l'expresident de l'ANC, Jordi Sánchez, i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart. L'acte és un clam per la llibertat dels presos polítics però també socials del moviment independentista i s'ha convocat a les 16 h des de diferents punts del territori català. 

En el seu missatge enviat des de dins de la presó, Sànchez també ha agraït el suport de la gent al llarg de tots aquests anys.