L’expresident de l’Advocacia Catalana i regidor de Terrassa pel PDeCAT, Miquel Sàmper, ha negat amb tota contundència les acusacions que un agent de la Guàrdia Civil ha deixat anar contra ell durant el judici al procés al Tribunal Suprem, assegurant que es va dedicar a “incitar les masses” durant les protestes per l’escorcoll de la seu d’Unipost a Terrassa.

En un tuit, Sàmper ha considerat “un gran honor” que se l’acusi “falsament”, per afegir que avui mateix estudiarà “les corresponents accions criminals per esclarir els fets i ajudar humilment a la causa de la veritat”.

En concret, es refereix a les declaracions del guàrdia civil amb TIP S00885Q d’aquest matí al judici al procés, on l’agent ha assegurat que hi havia una protesta “organitzada” i que hi havia “una persona de l'Ajuntament de Terrassa animant-los", el qual ha identificat com a Miquel Sàmper.

L’esmentat guàrdia civil ha assegurat que Sàmper va unir-se als manifestants, “encoratjant-los, animant-los, cantant i provocant una actitud que no era gens pacífica”. Sàmper nega totalment la versió de l’agent policial.